Homedecoration

Homedecoration is een Gelders bedrijf, dat sinds 2013 kant-en-klare fotolijsten levert aan particuliere klanten. Wat ons uniek maakt?
Dat we al jouw fotolijsten en passe-partouts op maat maken en samenstellen in onze eigen fabrieken.

Je bent bij ons dus aan het juiste adres als je op zoek bent naar een speciale (niet-standaard) fotolijst.

In 2016 hebben we de locatie van ons moederbedrijf X-cel International in Didam verlaten, omdat we in Zevenaar (Gelderland) een grotere bedrijfsruimte vonden. Heerlijk, dat we nu niet meer met ingehouden buik langs alle bestellingen hoeven te lopen.

In Zevenaar werken we met een team van ongeveer 15 personen. Mannen, vrouwen, fulltimers, parttimers, ervaren krachten, beginners, techneuten en generalisten; je vindt ze hier allemaal.

Sommige machines hebben we zelf ontworpen en voor een deel kunnen we ook terugvallen op het machinepark van ons moederbedrijf X-cel International.

Wie wij zijn? Wij zijn Homedecoration en we staan dagelijks voor je klaar om een perfecte omlijsting voor jouw favoriete momenten te maken.

Werken bij Homedecoration?

We kunnen regelmatig extra handen gebruiken op onze afdelingen MDF, Kunststof en Aluminium. Informeer gerust of er vacatures zijn:
06 50 23 02 72.

Gelders maatwerk

Homedecoration levert maatwerk! Bij Homedecoration maken we al jouw fotolijsten en passe-partouts zelf op maat in onze fabriek in Zevenaar (Gelderland). Een groot deel van de kunststof frameranden, die we voor onze lijsten gebruiken, wordt geproduceerd door ons moederbedrijf → X-cel International in Didam. Flexibiliteit en klantgerichtheid staan bij ons voorop. Wat kunnen we ...

Bestellen en acties

Wil je het artikel van jouw keuze snel in huis hebben? Dat kan. Plaatst je bestelling via  → Bol.com. Wij zorgen voor de rest. Binnenkort kun je via onze eigen webshop ook alle fotolijsten, passe-partouts en fotobehangsoorten bestellen. Meer weten? Via  → Facebook. blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en onze acties. Zolang ...

Tips

Meten is weten Dat is bij maatwerk extra belangrijk. Wij maken jouw fotolijst aan de hand van de gegevens die jij doorgeeft. En hoe goed je ook meet, soms gaat het toch mis. Bijvoorbeeld omdat je niet wist dat de frameranden voor een deel over je afbeelding vallen. Handig om te weten: onze lijsten worden aangeduid in ...

Fijne klantenservice!
Ben erg snel geholpen nadat de pakketservice mijn lijst verkeerd geleverd had!
Netjes afgehandeld
Na verkeerde maatbestelling netjes geholpen door de Homedecoration klantenservice!

Wij zijn bereikbaar tussen 08:00 – 16:00
06-50230272 | klantenservice@xcelprofile.com

Ga naar de bovenkant